Om Rikke

Lektiebussen
Lektiebussen - Lektiehjælp til skolebørn og dit skolebarn i Vordingborg, Lolland, Falster, Sydsjælland og omegn.

Hvem er jeg?

Mit navn er Rikke, og jeg er uddannet skolelærer i 1997. Jeg har arbejdet og undervist i folkeskolen, som klasselærer i 25 år. Min tilgang er med stor positivitet. Linjefag i dansk, billedkunst og engelsk samt speciale i læsning, er lagt sammen med min solide erfaring fra skoler i både Greve-, Vordingborg- og Guldborgsund Kommune. Senest har jeg arbejdet som klasselærer i dansk og engelsklærer på Præstø Privatskole.

Jeg har igennem årene arbejdet med:
– Elever med læsevanskeligheder og ordblindhed
– Elever som kedede sig i undervisningen og trængte til faglige udfordringer
– Elever som havde brug for andre vinkler for at forstå
– Elever med lav selvtillid og selvværd
– Elever med koncentrationsbesvær
– Elever med fysiske handicaps

Jeg tilbyder derfor mere end bare lektiehjælp. Min baggrund gør, at jeg kommer et spadestik dybere i måden der undervises på, i strukturen og selve indholdet i undervisningen. Min tilgang er med stor positivitet.

Spidskompetencer
– Læseindlæring, der rykker ved intensiv bogstav- og lydtræning. Også for de lidt større børn, som skal tilbage og have fat i læsestrategier
– Danskundervisning, litteraturundervisning, læseboost, motivation til frilæsning og læselyst for både piger – og især – drenge
– Hjælp til skriftligt arbejde, tekstarbejde, tekstforståelse, stavning og grammatik
– Engelskundervisning, mundtlig træning, samtaletræning, selvtillid og udtale. Grammatisk sikkerhed og skriftlighed

I mine mange år som underviser har jeg oparbejdet mange succeser med skolebørn, styrket svage sider, motiveret til faglig selvtillid og rykket faglige standpunkter.

Følg med på Facebook

Lektiebussen er på Facebook. Kig ind forbi min facebookside og hold dig opdateret med nyheder og spændende opslag fra hverdagen i Lektiebussen. 

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.