Lektiehjælp

Lektiebussen

Lektiehjælp til dit skolebarn i Vordingborg, Lolland, Falster, Sydsjælland og omegn

Lektiebussen er din lokale rullende lektiehjælp, hvor der er fokus på det faglige løft og glæden ved at lære. Læs meget mere om Lektiebussens lektiehjælp her på siden. 

Fagligt løft i dansk og engelsk

Lektiebussen fokuserer på det faglige løft inden for både dansk og engelsk. Det faglige løft kan f.eks. både bidrage til et øget selvtillidsboost og lysten til at gå i skole. I dansk fokuseres der både på læsning, stavning og skriftlighed, hvor der i engelsk fokuseres på kommunikation, selvtillid og grammatik.

Glæden ved at lære

Børn lærer ud fra forskellige forudsætninger. Jeg kan med min erfaring afdække behov og potentialer ud fra disse, så kan vi sætte ind på at styrke, lige dér hvor det er svært, og samtidig arbejde med motivation og glæden ved at lære. 

Nærvær og ekstra opmærksomhed

Nærvær og opmærksomhed er Lektiebussens kerneydelse. I de rolige omgivelser ved bordet – én til én – er der tid til at komme rundt om det, som er svært. Undervisningen foregår som enkeltundervisning med bøger og materialer rettet mod netop det niveau, hvor man er – og hvorfra man kan udvikle sig videre. Det er en lettelse for mange at få mulighed for at gå tilbage og samle op – og blive mødt med tekster, som kan overskues her og nu. Det er springbrættet fremad igen.

Hjælpen er i forlængelse af skole eller sfotid. Mens man stadig er frisk om eftermiddagen. 

Det skal være hyggeligt

I Lektiebussen gør vi det hyggeligt: Her er er godt skrivebord, hyggeligt lys og en behagelig sækkestol.

I Lektiebussen bliver man lige tanket op med noget at drikke og en smurt bolle at starte på, når vi går i gang.

Læsehunden Perry er altid med i bussen. Det er en meget rolig og venlig hund, og den byder dermed ind med ro og tryghed. Den er en fantastisk “ice breaker” ved ankomsten til Lektiebussen – især det første besøg. Perry er en tålmodig lytter og giver bare en afslappet stemning.

Hvor kommer Lektiebussen?

Lektiebussen kommer forbi og holder tæt ved skoler. Herefter kan man gå tilbage i sfo, klub eller hjem og bruge sin fritid.

Pris på lektiehjælp

Pris: 450,- inkl. moms for lektion på 50 min. Prøv et forløb på 8 gange – efter et forløb på 8 gange har alle, der har været i Lektiebussen meldt tilbage om glæde og fremskridt.

Nogen bliver hængende! Vi har elever som ‘går til Lektiebus’ gennem skoleåret.

Følg med på Facebook

Lektiebussen er på Facebook. Kig ind forbi min facebookside og hold dig opdateret med nyheder og spændende opslag fra hverdagen i Lektiebussen. 

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om lektiehjælp til dit skolebarn i Vordingborg, Lolland, Falster, Sydsjælland og omegn, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.